20110713

080711






Agak2 darah bnyk2 tu sapa punya ? ahaha



After drive out dari genting sempah nak ke arah kuantan , kreta kitorang ddk line kanan then ada satu kereta ni laju babi so kreta msukla line tngah , then ada trailer slow gila dkt lane to -.- hard braking but kreta keep slide soo dlm masa 4 5 saat tu just ready nk hentam bontot trailer la , sumpah ingat mcm mimpi do . Then sedar sedar je orang ramai tngh nk keluarkan bdk2 lain . Sebab semua pengsan tak reti nak sedar sedar haha . Then dah semua ddk tepi jalan , aku selongkar kereta tngk ada barang apa lagi *tak perasan lagi kepala darah darah -.- . Then tiba2 tertengk cermin terus kepala rasa sakit la pening la bagai . So msuk hospital bentong 2 hari then cuti mc seminggu pluss cuti mid term mngu depan . Nak gmbar ? Tngk atas tu haa :)

2 comments:

makcik fatyn said...

babe lawa blog hahaha mne kotak jerit dow??
susah kot nk tinggl msj

Hello angel,i'm your nightmare :) said...

Haha aku pakai Cbox la . Ada dkt blah kanan tu kan ;)